Перейти до вмісту

Блог

28 бер 2025 р.

РЕЦЕПТИ КОРИСНИХ ПРОТЕЇНОВИХ СМУЗІ

Інстаграмний ранок з повільним сніданком не завжди співпадає з реальністю. Тож додаємо трішки магії — спрощуємо рецеп...

12 лют 2025 р.

Чи шкідливі перекуси перед сном?

Уявіть собі: пізній вечір, ви зробили свою skincare рутину і вже готові засинати з книжкою в руках. Аж раптом виникає...

23 січ 2025 р.

Кава: шкідлива звичка чи корисний напій? Розвіюємо міфи про каву

Кофеїн є найбільш вживаною психоактивною речовиною у світі. Він міститься в різноманітних видах чаю, в шоколаді, напо...

14 січ 2025 р.

Що таке глютен та чи дійсно він шкідливий?

За останні роки ми чули багато про безглютенові страви, продукти та дієти. Слово «глютен» стало таким же страшним і б...

7 січ 2025 р.

Як уникнути переїдання: поради для контролю апетиту

Читміли, походеньки з друзями в нові заклади та кіномарафони на Нетфлікс — ці всі моменти часто асоціюються в нас з п...

30 гру 2024 р.

Як поєднати корисне харчування з новорічними традиціями: протеїнові батончики у святковому меню

Здорове харчування на свята звучить не дуже реалістично:) Бо зима — це час, коли хочеться насолоджуватися святковою а...

23 гру 2024 р.

Корисні новорічні десерти: підбірка рецептів

Новорічні та різдвяні свята — це час, коли не варто рахувати келихи просекко, з’їдені тістечка та салати:) Втім такі ...

20 гру 2024 р.

Топ зимових суперфудів: що їсти, щоб зберегти енергію та баланс?

Зима — це час для марафону «Гаррі Поттера» під теплою ковдрою та з чашкою какао в руц. В зимовий сезон наш організм н...

2 гру 2024 р.

Новий донат - новий рекорд!

It's "Tiramisu" charity report! Наша осіння новинка була не тільки лімітованою, а й соціально відповідальною - тож ча...

7 лис 2024 р.

FIZI на SIAL Paris 2024. Як українські батони підкорюють міжнародну арену

У жовтні 2024 року FIZI стали частиною однієї з найбільших міжнародних подій харчової промисловості – виставки SIAL P...

30 жов 2024 р.

Кімчі та бабусині огірочки: користь ферментованої їжі

Сьогодні розберемось, що таке ферментація та ферментована їжа: яка в тому користь та як її правильно вживати.

21 жов 2024 р.

Mindful eating: гайд для початківців

Mindful eating — це практика, яка полягає в уважному і зосередженому смакуванні страв. Основна мета цієї техніки — не просто задовольнити фізичний голод, але й звернути увагу на кожен аспект процесу харчування: смак, запах, текстуру їжі, власні відчуття, емоції та реакції організму. 
Закрити (esc)

Відгуки

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.